Jetzt buchen
Camping Mietunterkunft

Bewertungen

ANWB Top-Campingplatz

Wir haben vom ANWB 5 Sterne bekommen und dürfen uns Top Camping nennen.

ANWB Top Camping ist eine Auszeichnung, die man bekommt, wenn man bei der ANWB Camping-Inspektion alle 5 Sterne, also das Maximum, erhält. Diese Campingplätze gehören zu den besten in ganz Europa und zeichnen sich durch Qualität aus. In Europa dürfen sich exakt 180 Campingplätze ANWB Top Camping nennen. Von den 180 liegen 47 in den Niederlanden.

Beurteilungen

8.7
3502 Beurteilungen
  • 8.7 Schoonmaak accommodaties
  • 8.7 Schoonmaak sanitairgebouwen
  • 8.9 Gastvrijheid van de medewerkers
  • 8.3 Prijs/kwaliteit
  • 9 Speelvoorzieningen
  • 8.3 Restaurant
4.6
Reeds meerdere malen hier de zomervakantie doorgebracht op de camping. Hier heb je echt het vakantiegevoel. Zowel de camping als de omgeving zijn top. Er wordt veel georganiseerd en vergeet vooral je fietsen niet mee te nemen. De camping plaatsen zijn ruim en netjes. De verhuur van vlonder delen is zeer aan te raden en super geregeld. De camping is netjes, sanitair netjes en schoon. Het zwembad is leuk voor jong en oud. De campingwinkel is de hele dag open en heeft alles, je hoeft voor de boodschappen de camping niet af. De horeca is al vroeg open zodat je voor bij de lunch ook al iets lekkers kunt halen. Het terras bij het zwembad voorziet je van lekkere drankjes, snacks en heerlijke ijsjes. De camping is opgeruimd en het personeel is er oprecht vriendelijk. Wij gaan hier zeker weer terug!!
Dave Simons
Mehr Bewertungen
Möchten Sie länger als 3 Wochen buchen? Bitte kontaktieren Sie sich direkt an den Campingplatz (per Telefon oder E-mail).
Nach oben